Biološke intervencije

Biološke intervencije u otkrivanju i otklanjanju poremećaja u razvoju vašeg deteta

Uzroci niza poremećaja u ranom razvoju deteta leže u poremećajima fizioloških procesa, t.j poremećajima metabolizma i imuniteta.

Savremene biološke intervencije podrazumevaju primenu biološkog seta analiza (BSA) u dijagnostici i biološke restitucije (BR) u planiranju tretmana poremećaja sluha, govora, ponašanja i učenja dece.

Savremeni biološki set analiza (BSA) pomoći će da se kod vašeg deteta brzo i efikasno otkriju najčešći uzroci navedenih poremećaja, primenom neinvazivnih bioloških analiza.

Prema rezultatima BSA izrađujemo programe biološke restitucije koja podrazumeva primenu: higijensko dijetetskog režima ishrane i dodataka ishrani-makro i mikro nutricijenata.

Primenom audiolingvističkog tretmana KSAFA-m aparatom i bioloških intervencijkod dece sa poremećajima sluha, govora, ponašanja i učenja, kod sve dece brzo i efikasno se dobijaju izvanredni rezultati u: razvoju i organizaciji pažnje, razvoju govora, razumevanju govora, komunikativnosti, poboljšanju varenja, razvoju pozitivnih navika u ishrani, smanjenju hiperaktivnosti i stereotipija u ponašanju dece.

Javite nam se  što ranije!

 

 

IEFPG Politika kvaliteta

70. godina IEFPG

Naša adresa

Institut za eksperimentalnu fonetiku i patologiju govora "Đorđe Kostić"

Gospodar Jovanova 35, Beograd

tel. +381 11 3208 500

fax. +381 11 2624 168

iefpg@iefpg.org.rs

www.iefpg.org.rs

Korisni linkovi

Centar za unapređenje životnih aktivnosti
www.add-for-life.com

Komora logopeda Srbije
www.komoralogopeda.rs

Ministarstvo zdravlja Republike Srbije
www.zdravlje.gov.rs

Ministarstvo za prosvetu, nauku i teh. razvoj Republike Srbije
www.mpn.gov.rs

Mapa

Free Joomla! template by Age Themes